AKCE

Doprava semen zdarma

Platí na nákup nad 799 Kč
V košíku uplatníte kupón

semenagratis

Pro ostatní zboží platí doprava zdarma nad 2999 Kč

Osivo s dopravou gratis

Články

RSS

  • Co může potkat rajčata - nástrahy při jejich pěstování

    2013-09-11

    Než si na vlastních rajčatech budete moci pochutnat, uplyne spousta času, jaké nástrahy hrozí rajčatům při jejich růstu se dočtete v tomto článku.

    V kategorii Zelenina, Choroby a škůdci

  • Inspirace: Dietní zelenina

    2013-09-11

    Pokud se snažíte zhubnout nebo jen jíst zdravě, zelenina bude stálou součástí Vašeho jídelníčku. Které druhy jsou ale nejvhodnější, to se dočtete v tomto článku...

    V kategorii Zelenina

  • Jak se zbavit mravenců

    2013-09-11

    Mravenci mohou být opravdu otravní. Okusují kořeny rostlin, zabydlují se v květináčích, pochutnávají si na potravinách v kuchyni. Tento článek Vám prozradí, jak se jich zbavit...

    V kategorii Choroby a škůdci

  • Hvozdík - květina se sladkou vůní

    2013-09-11

    Hvozdíky jsou půvabné květiny se silnou vůní. Najdeme mezi nimi druhy jednoleté, dvouleté i vytrvalé, vhodné do skleníku, na záhon nebo na skalku. Najděte si i vy svůj hvozdík...

    V kategorii Květiny

  • Inspirace: Popínavé rostliny

    2013-09-11 - 2 komentáře

    Líbí se vám elegantní tvary popínavých rostlin? V tomto článku jsme pro Vás vybrali několik zajímavých, o kterých jste možná ještě neslyšeli...

    V kategorii Květiny

  • Sviluška - osminohý nepřítel rostlin

    2013-09-11

    Tito drobní, téměř neviditelní roztoči dokáží zlikvidovat celou rostlinu během několika dní nebo týdnů. Přečtěte si, jak se proti nim účinně bránit.

    V kategorii Choroby a škůdci

  • Stále otravní zahradní škůdci

    2013-09-11

    Je to nekonečný boj, který každý zahrádkář jistě zná. Slimáci a housenky okusují úrodu, hraboši a hryzci ničí rostliny zespod. Pokud chcete proti těmto škůdcům razantně zakročit, je tento článek právě pro Vás.

    V kategorii Choroby a škůdci

  • Jak skladovat ovoce a zeleninu

    2013-09-11

    Po sklizni na zahradě vždy zbyde spousta ovoce a zeleniny, které nestihneme spotřebovat. Co s ním ale dělat, aby nám vydrželo na horší časy? V tomto článku se dočtete, jak prodloužit skladovací dobu plodů na maximum.

    V kategorii Zelenina, Ovoce

  • Jak na řez ovocných stromů

    2013-09-11

    Řez ovocných stromů je jednou z nejlepších metod zvýšení produkce plodů a omlazení stromů. Tento článek Vám poradí, jak na řez jabloní, hrušní, meruněk a broskvoní.

    V kategorii Ovoce, Pěstitelské tipy

  • Kyselý jako šťovík

    2013-09-11

    Kdo by neznal kyselý šťovík. Jako dítě ho ochutnal snad každý. Někdy je považována za plevel, málokdo však ví, že se dá využít i v kuchyni a jako léčivka.

    V kategorii Zelenina, Bylinky

  • Cesmína ozdobou nejen o Vánocích

    2013-09-11

    Cesmína je, zejména pro Angličany, tradičním symbolem Vánoc. Svou oblibu si ovšem získala i jinde, zejména jako okrasná rostlina. Její lesklé tmavé listy a zářivě červené bobule se krásně vyjímají v každé zahradě.

    V kategorii Exotika

  • Léčivé lesní ovoce

    2013-09-11

    Jahody, maliny, borůvky a jiné lesní ovoce patří v našich krajích k nejpřirozenějším zdrojům vitaminů a energie. Jsou cennými zdroji nejrůznějších prvků a léčivých látek. Některé z nich mají téměř až magické pozitivní účinky zejména na rychlost stárnutí organismu.

    V kategorii Ovoce

Starší články »    « Novější články