AKCE

Doprava semen zdarma

Platí na nákup nad 799 Kč
V košíku uplatníte kupón

semenagratis

Pro ostatní zboží platí doprava zdarma nad 2999 Kč

Osivo s dopravou gratis

AkTRivator 10g prášek

TRICHODERMA harzianum (Tri002/3) je vědecky ověřený druh plísně, jež stimuluje zvyšování odolnosti v kořenovém systému a chitinase produkce rostlin vede k lepšímu kořenovému vývoji. 

Více informací

Koupit na Pěstík.cz

Cena dopravy?Dodání od 67Kč
nebo ZDARMA

AkTRivator 10 g - kořenového systému

TRICHODERMA harzianum (Tri002/3) je vědecky ověřený druh plísně, jež stimuluje zvyšování odolnosti v kořenovém systému a chitinase produkce rostlin vede k lepšímu kořenovému vývoji, k více kořenovým vláskům a ke zvýšenému vylučování enzymů a hormonů. Díky tomu rostliny získávají více životaschopnosti a rostou mnohem lépe.

 

Granule TRI 002 mají kladný efekt na produkci a na růst rostlin, neboť osidlují plísně okolo kořenového systému.

 

TRI 002 musejí být smíchány se zeminou a díky tomu je umožněn silný a vyrovnaný růst plísně. Následkem je potlačení růstu dalších plísní a mikroorganismů. Znatelné výsledky tohoto produktu spočívají ve zvýšení vitality rostliny a to, že kořeny více rostou.

 

TRI 003 je čistý, ve vodě rozpustný prášek, ulehčující růst u mladých rostlin stejně tak jako v jejich řízcích a jejich kořenech. To potlačuje mikroorganismy a proto má kladný efekt na rovnováhu mezi organismy v zemině. AkTRIvator lze používat se všemi pěstícími systémy.

 

Balení : 10g