AKCE

Doprava semen zdarma

Platí na nákup nad 799 Kč
V košíku uplatníte kupón

semenagratis

Pro ostatní zboží platí doprava zdarma nad 2999 Kč

Osivo s dopravou gratis

Skalice zelená 1kg

Zelená skalice- siran železnatý. Hnojivo má hericidní účinek proti mechu.- síran železnatý- používá se k potlačení mechů a lišejníků v koncentraci 30 - 50 g na cca 5 l vody- při nedostatku železa u rostlin užijeme koncentraci 100 g na 1l- pozor ! nesmí být postříkány beronové nebo kamenné obrubníky - vzniknou rezavé skvrny,.

Více informací

Koupit na Pěstík.cz

Cena dopravy?Dodání od 72Kč
nebo ZDARMA

Skalice zelená

Železo je důležitou součástí listové zeleně-chlorofylu. Jeho nedostatek se zejména u jádrovin, peckovin, jahodníku a révy vinné projevuje jako tzv. chloróza /žloutenka/. Síran železnatý umožňuje hnojit postřikem na list. Odstraní příčiny akutního nedostatku železa v rostlinách. Železnaté hnojivo pro venkovní použití v granulované vodě rozpustné formě.

Chemické složení hnojiva: síran železnatý heptahydrát. Fe - je důležitou součástí listové zeleně, při jeho nedostatku rostliny trpí tzv. chlorozou (žloutnutím listů), nejčastěji jádroviny, peckoviny, jahodník, réva apod. S - pomáhá při úpravě pH půdy. Dávkování postřikem na list: 2-4 g hnojiva / 1 l vody (hnojení v červnu okrasných i ovocných rostlin), 6-10 g / 1 l vody (k potlačení lišejníku a mechu). Aplikace vždy ráno nebo večer. Balení: 1 kg.

 

 

 

 

 

 

 

 

    Vochs Bohemia s.r.o. vyrábí postřiky, hnojiva a doplňky.