AKCE

Doprava semen zdarma

Platí na nákup nad 799 Kč
V košíku uplatníte kupón

semenagratis

Pro ostatní zboží platí doprava zdarma nad 2999 Kč

Osivo s dopravou gratis

Hlíva ústřičná - béžová

Dřevokazná houba s účinky proti civilizačním chorobám. Hlíva má nezaměnitelné aroma a blahodárné účinky glukanu pleuranu. Zvyšuje odolnost organismu proti virozám a zamezuje či zpomaluje růst některých typů zhoubných nádorů. 

Více informací

Koupit na Pěstík.cz

Cena dopravy?Dodání od 67Kč
nebo ZDARMA

Dřevokazná houba s účinky proti civilizačním chorobám. Hlíva má nezaměnitelné aroma a blahodárné účinky glukanu pleuranu. Zvyšuje odolnost organismu proti virozám a zamezuje či zpomaluje růst některých typů zhoubných nádorů. Rovněž snižuje hladinu cholesterolu v krvi. Dřevozakzné houby můžete pěstovat od jara do podzimu, v místnostech se stálou pokojovou teplotou. Houby pěstujeme na dřevěných špalcích, větvích, pařezech či pilinách listnaných stromů nebo krátce řezané slámě. K prorůstání mycelii (klonizaci) je třeba teplota 18-25 °C, světlo není nutností. Pro tvorbu plodnic potřebujeme teplotu pod 18°C a minimálně 10 hodin světla. Pro celoroční pěstování je třeba stálou pokojovou teplotu a relativní vzdušnou vlhkost 90%. Podhoubí plodí až 5 let a výnos je 15-25% hmotnosti substrátu. 


Pěstování na dřevě: Do kulatiny navrtáme otvory a do nich aplikujeme sadbu. Poté umístíme do vlhka a tepla. Uzavřeme v igelitu.



7 podobných produktů v kategorii