AKCE

Doprava semen zdarma

Platí na nákup nad 799 Kč
V košíku uplatníte kupón

semenagratis

Pro ostatní zboží platí doprava zdarma nad 2999 Kč

Osivo s dopravou gratis

Pampová tráva-bílá (Cortaderia selloana) 70 semen

Pampová tráva (Cortaderia selloana)je poměrně nenáročnou rostlinou na pěstování. Jelikož se jedná o vzrostlé trvalky, hodí se do zadních částí záhonů, koutů zahrady, do skalky nebo před skupinu jehličnatých stromků

Více informací

Koupit na Pěstík.cz

Cena dopravy?Dodání od 67Kč
nebo ZDARMA

Pampová tráva (Cortaderia selloana)je poměrně nenáročnou rostlinou na pěstování. Jelikož se jedná o vzrostlé trvalky, hodí se do zadních částí záhonů, koutů zahrady, do skalky nebo před skupinu jehličnatých stromků.V našich klimatických podmínkách se nejčastěji pěstují tři odrůdy, přičemž pro každou z nich je typická jiná barva květenství. Pampová tráva - bílá měří okolo jednoho metru, kvete bíle až lehce žlutavě a svým vzrůstem se hodí hlavně do malých zahrad. Bude se jí lépe dařit na slunném stanovišti nebo v polostínu, kde bude chráněná. Vyhovuje jí spíše sušší zemina bohatá na organické látky, můžete ji zasadit i do písku nebo jílu, velmi dobře totiž snáší sucho. Jedná se o velmi dekorativní rostlinu, která jistě bude okrasou vaší zahrady.

    Pěstík se zaměřuje na prodej a distribuci osiv. S největší nabídkou osiv na trhu patří k největším maloprodejcům a velkoprodejcům. Mimo to se zaměřuje na prodej exotických osiv.