AKCE

Doprava semen zdarma

Platí na nákup nad 799 Kč
V košíku uplatníte kupón

semenagratis

Pro ostatní zboží platí doprava zdarma nad 2999 Kč

Osivo s dopravou gratis

B’cuzz Soil A+B 1L

B’cuzz Soil A+B 1L -biominerální hnojivo

B’cuzz Soil A+B 1L Rostlinka, která je ještě mladá potřebuje spoustu důležitých živin. Půdní hnojivo B’cuzz Soil A+B zůstává stále základem pro skvělé pěstební výsledky při pěstování v zemi nebo zemině. Toto profesionální biominerální hnojivo vám zaručí stabilní a biologicky vyrovnaný substrát. Půdní hnojivo A + B se vyznačuje tím, že jeho obsah disponuje takřka všemi potřebnými živinami pro celé období růstu. Toto hnojivo je vhodné jak pro indoor, tak pro outdoor pěstování. Stimulátory a tekutá výživa Atami jsou zapečetěny pod šroubovacím víčkem ve světlonepropustném obalu = zaručení zachování kvality.

 

Použití: Toto hnojivo používejte tehdy, když se ve vodě současně rozpustí a smíchá dohromady B’cuzz Půdní hnojivo A & B. Doporučujeme použít vodu o pokojové teplotě (cca 21°C) = dosažení lepších výsledků.

 

Dávkování: Silně hnojená hrnková zemina / půda: denně 1 až 3 ml A a 1 až 3 ml B na litr vody. Lehce hnojená hrnková zemina / půda: denně 1 až 5 ml A a 1 až 5 ml B na litr vody. pH mezi 5,5 – 5,8 EC hodnota mezi 1,0 – 2,5. NPK Půdní hnojivo A 4-0-4 (w/v). NPK Půdní hnojivo B 1-3-5 (w/v).

 

Balení obsahuje: 1 litr půdního hnojiva B’cuzz Soil A+B 1L 

    Atami je společnost, která zkoumá růst rostlin. Výrobky od Atami zvyšují výnosy pro pěstitele.